Bejelentkezés

Hírek

Feliratkozás hírlevélre

Ha időben szeretne értesülni a legfrisseb bevásárló kocsikkal kapcsolatos hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre.

Műanyag bevásárló kosár és -kocsi

Újrahasznosított PET palackból készül az újszerű, esztétikus formájú műanyag bevásárló kosár és a -kocsi.

Műanyag bevásárlókosár A hagyományos műanyag kosár jellemzően piros vagy kék színű, használatát egy vagy kétfüles kivitel teszi kényelmessé. A Hu-Mago kínálatában szereplő Eco23 típusú többfunkciós műanyag bevásárló korár űrtartalma 33 literes, különösen könnyű, emellett kopásálló. A kosár legfőbb funkciója a kézi vásárlás segítése. Nagy térfogatú, szinte átlátszó, ezért nem kell mindent kipakolni a fizetéskor a kasszánál. A piros és a narancsszínű kosár megvásárolható vagy nagyobb vásárlás esetén bonuszként ajándékozható. Ezáltal a boltos a vevőt arra tudja ösztönözni, hogy az ő üzletébe menjen vásárolni, mert ott talál alvázat a kosarához. Alkalmas bármilyen termék tárolására otthon vagy az autóban, és a kosarak egymásba helyezve kis helyen elférnek. A vevők hajlamosak rá, hogy vásárlás közben a többiek kosarába is belenézzenek, mivel a kosár átlátszó, ötleteket adnak egymásnak újabb termékek megvásárlására. (Többletvásárlás!)
Műanyag bevásárlókocsi

Logic75: három kerékkel könnyebb

A szűkös gondolasorok közt nehezen használható, vagy a nagyméretű kocsitól idegenkedő vásárlók számára fejlesztették ki a 3 kerekű, táska tartóval, kétszer 33 literes kosárral felszerelt Logic75 típusú műanyag bevásárló kocsit. A márkanévben szereplő szám arra utal, hogy 75 darab újrahasznosított PET palackból készítették. A lekerekített sarkoknak, éleknek, a portaszító anyagának köszönhetően a kocsi felülete könnyen tisztítható, fertőtleníthető. A műanyag egyik előnye, hogy nem korrodálódik, csak a kereke tartalmaz fémeket. (Nem árnyékolja le a lézer leolvasó fejeket sem.) Formája és színei vevőcsalogató lehet. Számos előnye közül kiemelhető, hogy egy esteleges ütközés egy másik vásárlóval, messze nem olyan fájdalmas, mint a fémszerkezetű kocsi esetében. Nem csak élelmiszer boltoknak, hanem textil, drogéria és egyéb üzleteknek is hasznos berendezés kiegészítő, mert formai kialakítása igényesebb áruházakban is megállja a helyét.

Kapcsolat

Amennyiben új, használt, felújított vagy műanyag bevásárlókocsit szeretne vásárolni, illetve bevásárlókocsiai javításra szorulnak kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hu-Mago Kft.
Cég: Hu-Mago Kft
Cím: 3. Elkerülő út, Lajosmizse
6050 Hungary
Telefon: +36-76/356-392
Fax: +36-76/555-244
Mobiltelefon: +36-30/626-9422 (István Sípos)
Weboldal: www.hu-mago.hu
E-mail: info@bevasarlokocsi.eu
Üzenet küldése folyamatban...
bevasarlokocsi.eu | Minden jog fenntartva! 2018© Hu-Mago Kft.